Onze behandelingen

SHR-Laserbehandeling

Wat is het?

SHR is de afkorting voor Super Hair Removal.

De behandeling

De SHR-laser is de nieuwste technologie om haren te verwijderen. Anders dan de IPL-machine is deze behandeling pijnloos.

De energie uit de lichtflitsen wordt geabsorbeerd door het pigment dat zich in de haar bevindt. De hitte vernietigt de eiwitten van het haarzakje en voorkomt de haargroei.

Door het speciale filter wordt warmte dieper de huid en de haren ingedrukt, waardoor minder warmte gebruikt hoeft te worden tijden de behandelingen. Hierdoor is de kans op schade aan de huid of weefsel minder. Met een interval van minimaal 3 weken tijdens behandelingen heeft de cliënt sneller de gewilde onthaarde huid.

Waarom meerdere behandelingen?

Niet alle haren zitten met hun wortel goed vast in de haarfollikel. Dit komt omdat een haar zich in verschillende groeifasen kan bevinden. Alleen de haren in de actieve groeifase (anagene fase) zitten met hun wortel goed vast in de voedingsbodem van de haarfollikel en worden tijdens de behandeling in één keer vernietigd.

Over het algemeen bevindt ongeveer 30% van het totaal van de haren in deze actieve groeifase, maar dit verschilt per persoon. De haren die al in de overgangsfase zijn of rustfase (katagene en telogene fase) zitten, zijn met de wortel al los van de voedingsbodem. Deze haren nemen wel de energie van de laser op, maar de follikel of haarzakje kan niet worden vernietigd. Uit deze follikel groeit dus weer een nieuwe haar en pas als deze haar weer in de actieve groeifase is gekomen, kan de follikel effectief worden vernietigd.

Dit is de reden waarom men meerdere behandelingen nodig heeft om alle haren in de actieve groeifase te kunnen raken.

 

YAG – Laser

Wat is het?

De Yag-laser is op dit moment dé technologie waar de beste resultaten mee worden geboekt bij het verwijderen van tatoeages. De behandelde plaatsen laten nauwelijks of geen restsporen achter van een tattoo of permanente make-up.

Behandelingen

Tatoeage verwijderen hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Voor uw tatoeage te verwijderen heeft u gemiddeld  4 tot 12 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Voor permanent make-up 3 tot 9 behandelingen. Na een behandeling heeft het lichaam tijd nodig om de vergruisde inktdeeltjes af te voeren. De behandelingen worden iedere 6 tot 8 weken uitgevoerd zodat er genoeg rust tussen de behandelende periode zit.

De YAG LASER is ideaal voor het verwijderen van donkere tatoeages en permanent make-up, en is de beste laser met de allernieuwste techniek om tatoeages op een verantwoorde wijze, zonder littekens blijvend te verwijderen. Toch kan een volledige verwijdering van een tatoeage niet voor 100% gegarandeerd worden. In uitzonderlijke gevallen heeft de behandeling namelijk geen resultaat. Dat zal met name het geval zijn als de tatoeage uitzonderlijke kleuren, synthetische stoffen of stoffen met niet afbreekbare metaaldeeltjes bevatten. Dat kunnen we helaas altijd pas beoordelen tijdens de laserbehandeling.

Voorafgaande aan een behandeling vindt er altijd een intake gesprek plaats.

Welke factoren spelen een rol bij het verwijderen van een tattoo?
 •  Het type tatoeage
 •  De diepte en de ouderdom van de tatoeage
 •  De gebruikte inktsoort
 •  De kleuren
 •  De gevoeligheid van de huid en de plaats van de tatoeage
 •  De aanwezigheid van meerder tatoeages over elkaar
 •  Het persoonlijk afweersysteem

 

Onze behandelingen met de YAG-laser:
 •  Tatoeage verwijderen
 •  Permanente make-up verwijderen zoals wenkbrauwen en lippen
 •  Couperose
 •  Zwangerschapsmasker
 •  Kalknagels
 •  Acné
 •  Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
 • Carbon peeling

 

Hand –en voetverzorging
 

Handverzorging

Mooie verzorgde handen vormen zodoende niet enkel een prachtig sieraad, maar geven tevens een indruk van klasse en stijl. De moderne hedendaagse vrouw is zich dan ook bewust van het feit dat mooi geplaatste nagels of perfecte manicure een belangrijk visitekaartje vormen. Kom uzelf overtuigen en u zult zeer tevreden zijn met het resultaat.

U kan kiezen tussen verschillende behandelingen:
Manicure: de nagels en velletjes worden verzorgd en uw nagels krijgen hun natuurlijke glans terug.
Gellac: de nagels worden gelakt met een nagellak dat langdurig houdt, wel 2 tot 3 weken mooi resultaat.
Acryl /Gel: versteviging van de nagels, in een mooie vorm gevijld , en gelakt met gelpolish

Voetverzorging

Loopt u graag met uw voetjes op wolkjes, kom dan gerust langs voor een cosmetisch of medische behandeling. Hier worden ook problemen zoals eelt, eeltpitten, likdoorns, ingegroeide nagels en kalknagels professioneel weggewerkt.

voetreflexologie

Door het masseren van de voet, wordt de bloedcirculatie en de blokkades in de organen gestimuleerd.

 

Gelaatsverzorging

Bij een gelaatsverzorging krijgt u een uitgebreid huidanalyse waardoor u verwent wordt met producten aangepast aan de individuele behoeften van uw huidtype. Zo gaat u er jonger, ontspannen en frisser uitziet.
 

U kan kiezen tussen verschillende behandelingen:
Basisgelaatsverzorging: reiniging, uitgebreide huidanalyse, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, peeling, verzorgen van onzuiverheden, massage, masker en naverzorging.

Luxegelaatsverzorging: reiniging, uitgebreide huidanalyse, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, peeling, verzorgen van onzuiverheden, massage, Peel-Off masker en naverzorging.
Carbon Peeling: reiniging, carbon peeling, masker en naverzorging.

 

Lichaamsverzorging

Bij de verschillende massages heb je meteen resultaten zoals stressvermindering, betere bloedsomloop, totale ontspanning, gevoel van welzijn of hersteld evenwicht tussen lichaam en geest.

Onder lichaamsverzorging hoort ook het ontharen. Ben je het scheren beu? Kom dan gerust langs voor een afspraak. Hier bepaalt u zelf of het ontharen met hars of laser gebeurt.